Min musik

Jeg har udgivet to solo albums og arbejder nu på mit tredje, “Breaking The Firewall”, under band navnet Juniper. Albummet er færdigskrevet og komponeret i samarbejde med Sebastian Sandstrøm og Toke Allisstone. Vi er i fuld gang med indspilnings processen i studiet og dato for udgivelse er endnu ikke fastlagt. Her ud over arbejder jeg på et fjerde album, i et duo samarbejde med guitarist Steven Katz US, under navnet Svelmøe/Katz og arbejdstitlen Sunworthshipper. 

Jeg er yderligere i arbejdsprocess med flere forskellige musikalske samarbejder med fortolkning af andres musik og ny original musik. I Danmark og i udlandet. Min musik varierer meget i forhold til hvem jeg arbejdersammen med og det er altid en eksperimenterende, spændende, kreativ og alsidig proces. Mine tekster er personlige og autentiske i forhold til hvem jeg er og hvor jeg befinder mig i livet, i det indre og i det ydre.

 
 
35108-300x300.jpg

AUDIOBALLERINA

Audioballerina er min debut plade. Den er med undtagelse af track tre Encore, track 5 All gone og track 6, Safe and sound, skrevet, komponeret og indspillet af mig i samarbejde med Thomas Blachman og Kasper winding på Frederiksberg i KBH i sommeren 2008. Vi gik i gang med arbejdet i foråret 2008, umiddelbart efter afslutningen af danmarks premieren på den første sæson af DR ́s underholdningsprogram X Faktor, som jeg deltog i. Audioballerina blev udgivet på pladeselskabet Universal Music i efteråret 2008 og gik guld i januar 2009.

73898-300x300.jpg

TALISMAN

Talisman er mit seneste album, som blev udgivet på pladeselskabet Playground i 2011. Alle sangene på albummet er skrevet, komponeret og indspillet i samarbejde med Basist Mogens Palsbøll og Pianist Daniel Fridell. På nær track 8, Awake, som er skrevet og indspillet i samarbejde med Allin Kolind Bang og Toke Allistone. Og albummets eneste cover nummer, track 6, skrevet af Jonatha Brooke og indspillet med Tim Christensen og hans musikere. Talismans visuelle udtryk er inspireret af den mexicanske malerinde Frida Kahlo, med min dybeste respekt for og inspiration af, hendes evne til at formidle sin kunst og kreativitet ud til verden, på trods af stor smerte i livet. Talismans visuelle udtryk er udført i samarbejde med fotograf Les Kaner og det grafiske arbejde med Maria Bramsen.